COHESION

Taipei  2018

Interior-RESIDENTIAL

Meal gathering for Taiwanese people, has always been a kind of activities to narrow the emotion
Therefore, we take kitchen space mainly as the starting point of this case design.


Because the case is limited to the number of suites space, we in order to avoid limited space to bring the narrow sense
So the restaurant area is enlarged and the flexible seating aisle is configured so as not only to avoid the hassle of small space acquisition of large furniture,


It also increases the diversity and interest of space use.
The space and the visual part are presented with open and simple lines, allowing large amounts of light and flowing air to fill them,


Open space, flexible use of functions, but also the interaction between family members, due to space and have a closer link.

餐聚對台灣人來說,一直都是拉近情感的一種活動
因此我們以餐廚空間為主,作為此案設計的起點。


由於此案為坪數有限的套房空間,我們為了避免有限空間帶來的狹隘感
因此特別放大了餐廳區,並配置可彈性使用的座椅走道,

如此不只免去小空間購置大家具的困擾,也增加了空間使用的多樣性及趣味性。


空間及視覺部分以開放簡約的線條呈現,讓大量的光線及流動的空氣充滿其中,


開放的空間,彈性的使用機能,也讓家庭成員間的互動,因空間而有了更緊密的連結。

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now