KC HOUSE

 

Taipei  2016

Interior-RESIDENTIAL

For homeowners who live in a city with high pressure and heavy workload, that are expecting to enjoy a personal, which is fully relaxing and worriless after work.

Thus, the designer proposes to connect opening space by taking its innate characteristic, and combine with the nature material resource to create a new appearance of space-form.

Designers want to balance between a bright opening space that are pure materialized and the homeowners’ heavy workload environment, in the meantime;


To offer a spiritual shelter for homeowners reduce daily pressuer. 
 

工作忙碌且生活在高壓都市環境裡的屋主,
期望下班後能擁有一個提供身心放鬆的居住處所。

因此設計師提出依循空間先天的特性,解放空間單元並連結彼此
搭配未經修飾的材料素材營造出空間樸實的樣態。

明亮開放的空間及純化材料,與屋主忙碌且緊張的工作環境,因此達到平衡
也成為能提供屋主減壓的心靈居所。

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now