Green Gallery

Taipei  2020

Interior-RESIDENTIAL

身處快速發展的現代都市,

人們想要擁有一片屬於自己的綠意實屬困難,

為此我們借用了戶外的路樹,將室外的綠意引入了室內,


透過開窗的引景、玻璃反射的借景形成的綠廊概念,

不但打開了原本狹長封閉的空間格局,

也讓綠意、空氣、光線有了能在空間中恣意流動的路徑,


而空間中材質的純粹及低彩度的色調,

不只提供了大量的畫面供光影揮灑並融入空間中,

也平衡了現代都市快速的身活步調,

 

當開門回家的那刻起,映入眼簾的是一幅充滿綠意光影的安靜畫面,

在這當下時間彷彿凝結了一般,


 

空間靜了、視覺淨了,心境也就定了。

It's hard for people to have a piece of greenness of their own,

To this end, we borrowed the outdoor road tree, the outdoor green meaning into the indoor,


The concept of a green gallery formed by the introduction of open windows and the borrowed view reflected by glass,

Not only opened the original narrow closed space pattern,

It also gives greenness, air, and light a path that flows freely in space,


And the pure and low-color tones of the material in space,

Not only does it provide a large number of images for light and shadow to be sweraged and incorporated into the space,

It also balances the fast pace of modern cities,

 

When the door opened to go home from the moment, the eye is a quiet picture full of green light and shadow,

At this time it seems to condense in general,

 


The space is quiet, the vision is clean, and the state of mind is set.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now