XANADU

Taipei  2018

Interior-RESIDENTIAL

Limited by space constraints, living rooms and restaurants, 
the public will choose to live in the living room, 
but the restaurant is the most direct place for family exchanges.

Therefore, we choose to take the restaurant as the mainstay and 
connect the house and the landscape through the large-scale floor-to-ceiling glass doors and windows,
 thereby taking the quality of life to another level.

In terms of space, through the implantation of the wall and the high space,


 it creates a surprising spatial level conversion like the peach blossom source.

Despite being located in a small space, through the integration of design and space, you can still have an exclusive Xanadu.

受限於空間限制,客廳與餐廳,大眾會選擇以客廳為主,然而餐廳才是家人間交流最為直接的地方,

因此我們選擇以餐廳為主,並透過大面落地玻璃門窗,連結住宅與景觀,藉此把生活品質提升到另一個層次。

空間方面,透過板牆的植入並配合挑高的空間,創造出像桃花源一樣

令人驚喜的空間層次轉換,

儘管位於狹小空間,透過設計與空間融合,依然可擁有專屬的室外桃園。