YES GRAND

 

Taipei  2016

Interior-OFFICE

Work should not be just boring repeat assignments. It should be a collective business full of enthusiasm and turmoil.
Following this concept, the office space should be bright and open, so we maximise the compartments in accordance with the function.


To maximize the visual penetration, the purpose is to make the relationship between space and space closely linked to produce dialogue.


The partners who work here can therefore have more exchanges, generate more sparks, and spur even more different ideas.
Living in a space filled with natural life-cracking cement, humanistic solid wood and detailed cold ironwork, with the extension of the window scene,


In the changing light and shade of the four seasons, it shows a rich level and savors the most original characteristics of the material.
It also used this to reflect on the touching that the original work brought us.

工作不應該只是枯燥的重複作業,應該是充滿熱情彼此激盪的集體事務。


依循著這個概念,辦公空間應該是明亮朝氣且開放的,因此我們把隔間在符合機能使用下作最大化的精簡。


把視覺穿透作最大化的延伸,目的是讓空間與空間的關係緊密相連產生對話。


而在此工作的夥伴也因此能有更多的交流,產生更多的火花,激盪出更不同以往的創意。


身處在富含生命自然龜裂的水泥、人文色彩的實木及細緻冷冽的鐵件所構築的空間中,配合窗景的延伸,


在四季更迭的光影變化下,展現豐富的層次,細細品味材質最原始特性的同時,也藉此反思了最初工作帶給我們的感動。

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now